Free Step Dodge

Onryoki
Onryoki
Jeans shorts? Want als ik naar buiten kijk dan is het niet echt het weer voor dat
Pictured Mind
Pictured Mind
Toen ik de status plaatste was het nog tering warm en vandaag opeens 18 graden met windkracht 6. Nog steeds jorts gedragen tho want #fashion.
Onryoki
Onryoki
Hier is het heerlijk weer vanwege het strand. Maar gewoon doen haha, jorts zijn Cool maar ik draag liever ripped jeans
Pictured Mind
Pictured Mind
Same tbh maar ik wil een beetje weg van mijn standaard boots, skinny jeans, t shirt uniform en meer variatie hebben in mn kledingkast. Vooral een groter verschil tussen winter/zomer looks. Vind jorts ook wel fashionable omdat ze zo gigantisch unfashionable zijn dat je die no fucks given look krijgt. Alleen uitkijken dat je niet de neckbeard look krijgt. : )
Onryoki
Onryoki
Ik ben echt die timberland met lumberjack shirt om mijn middel, hoodie en ripped jeans gay. Ik wil soms ook wel andere looks proberen maar ik kan heel erg variëren. Soms ben ik heel net gekleed en soms jeans zo ripped dat het alleen nog maar gat is
Onryoki
Onryoki
Als ik shorts draag dan zijn het short shorts want ik laat dan graag benen zien (mainly omdat ik ze scheer). Jorts zijn wel cool though ❤

btw: Neckbeard look, I-
Pictured Mind
Pictured Mind
Ik ben ook wel fan van echt korte shorts. Niet omdat ik gay ben of mijn benen scheer maar gewoon omdat ik wel into die feminine/androgynous look ben. Zelfde met boots met hakken, ook al waren die oorspronkelijk voor mannen dus wij moeten die shit gewoon terug claimen tbh. Ik ga niet hoger dan een 45 mm hak tho.
Onryoki
Onryoki
Ik vind de androgynous look everything. We moeten hakken idd terugclaimen. Ik vind mode sws geen gender hebben.
Pictured Mind
Pictured Mind
Dit album is best wel outdated maar wel een vette aesthetic. Ann Demeulemeester en Rick Owens designen ook van die no fucks given om gender kleding. Zoek bijvoorbeeld de Rick Owens kiss boots op. : )
ALL DOA6 DOA5 DOA4 DOA3 DOA2U DOAD
Top